asd
باغبانی نوین
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آرشيو وبلاگ
نويسندگان
پنج شنبه 30 آبان 1392برچسب:, :: 11:56 :: نويسنده : سامان قادریان

  (ص 8)گیاهان توت فرنگی با شرایط محیطی مختلف تا مدار 70 درجه شمالی و جنوبی تطابق پیدا کرده اند. بنابراین از نظر گلدهی نیازهای محیطی مختلفی، وابسته به  شرایط آب و هوایی دارند. بیشتر گونه های توت فرنگی اهلی( F.  x ananassa ) و گونه وحشی         ( F. vesca ) گیاهان روز کوتاه می باشند که گل القایی تحت حد بحرانی از شرایط روز کوتاه  صورت می پذیرد. اما نور و حرارت اثر متقابل دارند که قابل ببرسی می باشند.همچنین تعدادی از گونه های توت فرنگی همیشه بارده درهر دو ژنوتیب وجود دارد.

 

تکامل جوانه های محوری و تبدیل انها به گل در گیاهان روز کوتاه بوسیله نور صورت می گیرد. تحت شرای روز کوتاه این جوانه ها ساختار روزتی شکل تشکیل می دهند که به آنها طوقه منشعب"branch crowns"  می گویند. از طرفی دیگر چنانچه این جوانه ها در شرایط روزبلند  قرار گیرند رونده را بوجود می آورند  که از دو میان گره تشکیل شده اند که گیاهان دختری از میان گره دوم در صورت فراهم بودن شرایط مناسب بوجود می آیند.

تعداد طوقه تعین کننده میزان محصول می باشد زیرا گل آذین ها از مریستم انتهایی این طوقه ها بوجود می آیند. تمایزیابی جونه ای محوری نقش مهمی را در فرایند رشد و نمو توت فرنگی ایفا می کنند.

عوال محیطی وژنتیکی نقش مهمی را در تکامل جوانه ای محوری از طریق کنترل عوامل اصلی رشد یعنی تنظیم کننده های رشد ایفا می کنند.  هرچند مکانیزم های ژنتیکی که زمان گل دهی را کنترل می کنند هنوز شناسایی نشده اند. نتایج نشان داده اند که اختصاصی شدن جوانه های محوری در رقم کرونا بشدت به فتوپریود وابسته است. تشکیل آغازه های  رونده در شرایط روزکوتاه  (12-8) متوقف می شود این در حالی است که در این شرایط آغازه های طوقه  تشکیل می شوند.همچنین سه هفته شرایط روز کوتاهی برای گل القایی در طوقه اصلی کافی است.

علاوه بر این در  دومین مرحله از روز کوتاهی به کمتر از سه هفته زمان بعد از دوره اول روز کوتاهی برای گل القایی در crowns branch "  اولیه و القاء تشککیل crowns branch "  ثانویه نیاز است. در نتیجه تیمار های مصنوعی روز کوتاهی می تواند تشکیل crowns branch "  را تحریک کند و توانایی توت فرنگی را برای افزایش  تولید بالا می برد.

ثابت شده است که هورمون جیبرلین یکی از سیگنالهایی کلیدی درگیر در کنترل تمایز شاخه بوسیله فتوپریود می باشد.

این رساله به بررسی عوامل زیر می پردازد:

1)   بازدارنده های سنتز جیبرلین، Pro ca مانع از تشکیل رونرها می شود و بصورت پیوسته کراون برانچ ها را افزایش می دهد(در شرایط روز بلند) ، اثر Pro caتویط کاربردد جیبرلین از بین می رود.

2)      بازدارندگی تشکیل رونرها به با کاهش غلظت جیبرلین 1 توسط Pro ca  همبستگی دارد.

3)   سنتز جیبرلین ، سیگنال دهی وزن های هدف اثر یکسانی با کاربرد Pro ca و sdدارند.(بین احنصاصی شدن شاخه و غلظت جیبرلین 1 رابطه تنگاتنگی وجود دارد).



ساس

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





پيوندها
  • جی پی اس موتور
  • جی پی اس مخفی خودرو

  • تبادل لینک هوشمند
    برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان باغبانی برای زندگی بهتر و آدرس saman2707k.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.








نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 4
بازدید هفته : 5
بازدید ماه : 18
بازدید کل : 16137
تعداد مطالب : 13
تعداد نظرات : 8
تعداد آنلاین : 1

hi